Vad har hänt med kundsevicen????

Idag har jag vart på ett helt underbart pass på njoy, Core med boll, det är ett så jäkla skönt pass, testa! Det finns mycket bra pass på njoy, men det finns också mycket dåliga saker med njoy. Dom bryr ssig inte om sina medlemmar ett skit, men förstår dom inte att det inte bara handlar om att få nya medlemmar, man måste faktiskt ta hand om dom man har också.
Om man provtränar en gång på en njoy så får man just nu en julklapp, men vi som vart medlemmar i flera år och aldrig fått ett skit utöver minsta möjliga, vi ska bara glatt betala varje månad och le och vara glada. Dom är så jäkla snåla. Dom spelar även spotify, GRATISvarianten, så då och då blir det reklam, istället för att betala en hundring varje månad och slippa reklamen.. Det måste vara höjden av snålhet. Tror inte att det går så bra på njoy, men ens befintliga medlemmar är inte rätt att snåla in på.



Kommentarer
Postat av: Anonym

jag kan tillägga att dom även gör det svårt för en att sluta där. De försöker fuska sig till att man ska betala nån månad till osv. Fast man säger upp sitt medlemskap när man ska för att slippa.

Så dåligt, kommer aldrig träna där mer!

2009-12-11 @ 19:44:01
Postat av: alex

Och vad har hänt med uppdateringen av din blogg?? Kommer in här dagligen o blir lika besviken... =(

2009-12-14 @ 08:44:01
URL: http://alexandra86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0