döden

Idag är en sån där jobbig tänka på döden-dag. Anna i min klass har varit på studiebesök på USÖ när dom vårdar människor som är så sjuka att dom inte har så lång tid kvar att leva. Ett sånt jobb där man ska vårda dessa personer skulle jag aldrig orka ha, även om man verkligen kan göra en insats där. Jag är rädd för döden, jag är rädd för att mina nära och kära ska dö och jag är själv rädd för att dö. Jag är rädd därför att jag aldrig vill vara ifrån dom som jag älskar så otroligt mycket. På något sätt är det som att alla förtränger att man inte ska leva för alltid, det är liksom för svårt att tänka på.. Men ibland tror jag att det är bra att tänka på det så att man kommer ihåg att värdesätta sina nära och kära och sitt liv.

 


Vet dom ni älskar om hur mycket dom betyder för dig?


Godmorgon!

Måndag och ny vecka, grått och trist väder och visst skulle man bara vilja krypa ner under täcket och sova vidare, men icke. Ska iväg till skolan om en stund och köra lite groupwork sen en med bilen på däckbyte, förhoppningsvis träna och sen handla, så fullt upp med andra ord.

Hörs senare!

Och så var dom bara 15 kvar.

Fan vad jag älskar söndagar, veckans bästa dag tycker jag. Först sov jag till 11 och sen gick jag och Jimmy och satte oss på bara vara och fikade, och shit vad vi fikade. Först köttfärspaj, sen brownie och varm choklad, men sånt får man äta på söndagar. Vi läste igenom vad som stod i tidningen från gårdagens avsnitt, tycker lite synd om Sussie som fick skit för att hon lämnade tävlingen, men jag förstår henne. Tänk vilket helvete att vara magsjuk när man är hemma i Sverige, hur ska det då vara att vara magsjuk på en ö utan mat och säng och någon som tar hand om en. Och Jimmy börjar mer och mer framstå som en hemsk paktledare, för visst gillar inte folk som kollar på Robinson pakter? Dom vill att en sann överlevare ska vinna och inte en som har fulat sig fram genom att vara oärlig och paktat. men om man som Jimmy inte kan överlevnadsgrejer måste man ju göra på något annat sätt för att ta sig fram i tävlingen, och erkänn, lite roligt är det ju att titta på? ;)

Nu godisköp!!



avsnitt två

Ikväll är det dags för Robinson igen. Vi ska åka ut till min faster i fjugesta och kolla, ska bli spännande. :) Min kusin Hanna är där också, träffar henne inte så ofta så det blir extra roligt att åka dit.

Jag tror att det kommer bli ett bra avsnitt men mycket fokus på orkanen kanske. När dom var iväg och spelade in så läste man ju om i tidningen om att dom evakuerat deltagarna osv, men produktionen ringde och sa att alla deltagarna var ok så man slapp oroa sig.

Ha en trevlig kväll.





CORE

Idag ska jag och köra core på Micaelas klass på Haga, har faktiskt aldrig varit där. Min magträning har dock varit aningen begränsad på sista tiden, kanske gjort typ 20 situps per tillfälle så jag fasar för att det kommer bli sjuuukt jobbigt. :) Men roligt att testa ett nytt ställe.

Återkommer om hur det gick sen. :)

Meral är ju pinsam

Sitter och kollar på Debatt. Haha hon Meral från Baren verkar ju inte riktigt klok, för henne verkar framgång mätas i hur känd man är, sen vad man är känd för spelar tydligen mindre roll. Christian som var med i Robinson förra året som också är med i Debatt sa att han tycker att det är skillnad med att vara med i Robinson och Baren. Då fick Meral tokspel och höll inte alls med om det. Testa o sätt henne på en ö utan mat i sex veckor o kolla hur det går, usch vilken människa, skulle inte så ut med henne en sekund!! PINSAMT!

Visst, både Robinson o Baren är dokusåpor, men vart ligger utmaningen i Baren, att dricka så mycket sprit som möjligt?




PMS

Fasen jag känner mig sur, ledsen, grinig, tjock och svullen. Som man alltid gör en gång i månaden, blääää. Jag har dessutom tryckt i mig 1000 kalorier glass.

Sitter och väntar på att min älskling ska komma hem efter fotbollstittande, haha synd om honom dessa dagar. :)


gris

Läser om hur grisar blir behadlade på gårdarna i Sverige och det är ju fruktansvärt. Hur kan människor vara så fruktasvärt känslokalla och elaka, det är ju faktiskt djur dom hanterar och dom känner också! Såg ett program om ett svin vart ägare ramlat ihop och blivit medvetslös, han gick då och hämtade hjälp, och det var en gris!!! Djur ska behandlas med värdighet och inte plågas även om dom föds upp för att slaktas.
Jag mår illa när jag ser denna bilder och funderar mer och mer på att sluta äta kött eller iaf bli bättre på att handla kött som man vet vart det kommer ifrån.
Jag vet att det är är dubbelmoral att sitta och gnälla och sen inte göra något åt det, nu får det faktiskt vara nog. Både jag och Jimmy älskar djur så kanske är det dags för oss att dra ner på köttättandet i vår lilla familj, eller vad säger du?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6179226.ab


att se sig själv

Vi har börjat med kommunikationsövningar i skolan, för någon vecka sen så fik vi filma när jag låtsades vara socialarbetare och skulle ha samtal med en klient. Idag fick vi titta på det och analysera det med läraren och herregud säger jag bara.
För det första, låter min röst så? För det andra, jäääklar vad stressad jag var, klienten hann ju knappt svara på min fråga förens jag ställde nästa och i stort sett avbröt klienten, jag måste tagga ner!
Men man lär sig väl förhoppningsvis. :)

Klockan 16 ska jag, Petra och Jimmy ställa oss i kön för att bli vaccinerade, lika bra att få det gjort, bara inte vaccinet är slut som vanligt.

ha en bra eftermiddag.

ciaooo


Dagen efter

Igår var det som sagt fest här med familj, släkt och vänner. :) Första avsnittet var så himla bra. Kändes helt sjukt att se Jimmy på tv men han gjorde mig väldigt stolt. Han började pakta direkt, det var ju ingen överraskning. Det var kul att få se alla dom som Jimmy pratat så mycket om, jag har ju bara träffat Simon och Fredrik. Tycker många av deltagarna verkar väldigt härliga medans några verkar lite hmm skumma.. Mats gillade jag, han verkar himla trevlig! Sen är det så typiskt att tjejerna ska hålla på och tjaffsa direkt, men det beror nog mycket på att många av tjejerna verkade gå in med inställningen att tjejer tjaffsar ju alltid mycket så därför ska dom tjaffsa nu också. Tienne är jag inte säker på vad jag tycker om riktigt än, men utifrån det här avsnittet verkar hon ju rätt jobbig.
Lite bilder från festen kommer senare. :)

Nu ska jag hem till Sebbe och hålla Anna lite sällskap när han tatuerar henne.

Hörs sen.

Kraaaam



äntligen det första avsnittet

Nu har äntligen det första avsnittet på robinson varit. Återkommer imorgon när jag sorterat alla tankar lite. :-) Sov gott alla vänner

KROCK

Idag när jag var ute och körde pappas bil så krockade jag.
Det var på Engelbrektsgatan där det är så trångt vet ni för att det står bilar parkerade på båda sidorna av vägen. Jag kom körande på min sida och skulle köra förbi en bil i motsatt körfält som stod still, precis när jag ska köra förbi honom så början han lägga om och backa för att han ska fickparkera vilket leder till att han och jag kör in i varandra.

När det hänt stiger mannen i 50års-åldern ur bilen och börjar skälla på mig och hävdar att det är mitt fel. Herregud säger jag bara, hur kan det vara mitt fel när han börjar backa sådär helt plötsligt, nej det där får försäkringsbolaget reda ut och han som backade kommer garanterat ha fel!! Och varför börja skrika?? Det var jag som är 23 som fick säga åt en gubbe på 50 år att lugna ner sig, crasy!

Aja det löser sig väl.
Godnatt på er, imorgon smäller det!! :)


TUT! :)

2 dagar kvar..

Faaaan vad jag längtar tills på lördag när Robinsonpremiären är. Det kommer massor med folk hit och kollar, familj, släkt och vänner, haha jag vet inte hur vi ska få plats, får möblera om lite här inne tror jag. Ska göra en kubansk bål, mums. Suss och Kajsa kommer hit och hjälper till och förberedan tror att Suss är lika spänd för lördag som jag. :) Hoppas ni tittar och hejjar på Jimmy allihop! :) Han är påväg till sthlm nu för att träffa media och se första avsnittet, kommer vara et stirrigt gäng som träffas där tror jag.

Kram


Nytt hår

Idag var det efterlängtade frisörbesöket, klippning, färgning och lite löshår, ville inte ha längre utan bara lite fylligare, blev jättenöjd, ser naturligt ut. :)


Jävla föräldrar!

Öppnade precis aftonbladet och läste om en 24-årig kille som dött av en överdos och hans föräldrar anmälde socialchefen för att socialtjänsten inte tog beslutet om att tvångsvårda honom, utan erbjöd bara öppen vård som det heter. Vården killen blev erbjuden var alltså helt frivillig. För att man ska tvångsvårda någon krävs det väldigt starka skäl.

Socialchefen blev dömd i länsrätten och ska nu betala dagsböter.
Jag tycker att det är helt befängt, hur har föräldrarna mage att anmäla socialchefen när det är deras eget ansvar och misslyckande. Föräldrarna visste inte ens om att killen var drogmissbrukare förens han las in på sjukhus, hur bra föräldrar är man då? Dom kan ju inte ha engagerat sig i killens liv för fem öre och så säger dom att dom är lättade nu när socialchefen är dömd för att det känns som att dom fått upprättelse. Men vem är det som svikit mest? Socialtjänsten eller föräldrarna, Föräldrarna såklart, jävla idioter!! Ojoj det är så synd om dom ojoj, alltid ska det skyllas på någon annan.

Visst är det socialtjänstens ansvar också, men det är lätt att vara efterklok när det handlar om ett så komplext jobb som att bedöma andra människors problematik. Istället för att socialchefen ska bli dömd dagsböter så är det väl mer rimligt att den aktuella kommunen blir anmäld om man nu ska hitta någon att skylla på. När jag börjar arbeta ska jag alltså vara rädd för att fatta beslut därför att jag som privatperson kan bli anmäld.

Socialtjänsten måste hela tiden vara självkritiska och granska vad dom gör. Men det som stör mig i detta är att föräldrarna har misslyckats med sin son och skyller på en myndighet, herregud!!!


frisördags

Idag ska jag ÄNTLIgen till min kära frisör Sofie, har lääängtar så mycket, ni får se bild senare. :)

4 dagar kvar!

Nu börjar det dra ihop sig till dagen med stort D, eller stort R kanske man skulle säga. :) Känner mig lite småstressad också, vet inte riktigt vad det är över. Känns lite rörigt med skolan, måste fixa med lite saker hemma innan lördag plus att Jimmy är borta tors-fre, dom ska träffa press och få se det första avsnittet i förväg. Är liksom som att jag hela tiden känner att det är något som jag måste göra. Men jag tror nog att jag är stressad för att programmet ska börja visas, man vet ju inte hur det blir. Tror att jag kommer få ägna lördagen åt mental uppladdning.. Har fått höra att det står om Robinson i Aftonbladets tv-tablå, ska gå och köpa den nu, spännande att se vad det står, fast antar att det står att det är det tuffaste Robinson som har varit (som dom säger varje år). :)

Kraaaam


Jimmys bild från ön

Vellinge

Fan vad trött jag är på gubbar som sitter i kommunen och inte fattar någonting! Nu senast var det ett par gubbar i Vellinge kommun som inte ville ta emot några ensamkommande flyktingbarn, hallå, det är barn vi talar om som haft det väldigt svårt i sitt hemland, det handlade dessutom bara om 1 månad. Nej dagens ris går definitivt till dom, usch!

London, here I come

Jag har ju en av mina bästa kompisar i London, hon har bott där himla länge nu känns det som, vad kan det vara ett år? Jag har iaf inte kommit iväg och hälsat på henne, men nu ska jag göra slag i saken och boka flygbiljetter, i början på februari får det bli. Längtar efter att komma dit och se hur hon har det, turista i London och gå ut och äta på mysiga restauranger! :)



VIMMEL

Den här dagen har vart så skön, sov till elva och sen har jag inte gjort ett skit, eller jo, plockat in min del av kläderna in i garderoben, nu är det bara Jimmys kläder kvar. Får se när dom behagar plockas in. ;S Ikväll ska jag och Dullan till Ritz, var några veckor sen jag var ute så det blir gryyyymt kul. :)
Återkommer med bilder fån kvällen.

Ses vi i vimlet?

KAOS!

Håller på och rensar ur garderoben, måste slänga lite kläder, men vad??? Om man inte har använt ett plagg på länge borde man ju slänga det, men det är svåårt!


Le på beställning

Jimmy har en ny mobil som har en väldigt avancerad kamera, t.ex kan man ställa in den så att när man ler så tar den kortet, det är helt sjukt och det funkar verkligen också.. Jimmy ler inte så ofta på kort så det är bra, då kan jag ställa in den så det blir lite glada kort på honom. För det mesta vet man inte om han gör en konstig grimars på kortet eller om han ser ut så? :) Jag brukar försöka le men många gånger ser det inte så bra ut. Så från och med nu kommer det bara vara glada bilder i vårt fotoalbum.

Happy faces (?)



Små saker som skapar glädje

Idag åkte jag till skolan klockan nio och trodde att jag skulle behöva vara kvar tills 16, men ÄNTLIGEN hände det, jag fick sluta kl. 12 och jag blev verkligen glad, haha. Helgen börjar redan nu och jag har inga måste förens på måndag, lovely!

Ikväll ska vi ut till Adis och Marie och kolla på Idol, mys mys. Imorgon blir det Ritz med Dolly. Jimmy ska på fest i sthlm och träffa deltagarna, ska bli spännande att veta hur det går, hmm.. :S

Hejdå hopp så länge


fördomar

Nu har vi nya arbetsgrupper i skolan, idag och igår träffade jag min grupp som består av mig, viktoria och Suada. Igår var vi ute i Vivalla och pratade med barn och vuxna som bor där, vi ska nämligen göra en områdesbeskrivning av det området. Jag åkte dit med en hel massa fördomar och åkte därifrån med en större förståelse för deras situation. I Vivalla är 60% arbetslösa och det leder självklart till en hel del negativa konsekvenser. Sen jag började den här utbildningen känner jag hur jag långsamt förändras och blir en mer öppen person, med mindre och mindre fördomar och det känns verkligen bra!

Nu ska jag snart till min frisör och prata om vilken färg jag ska ha på håret så det passar till extensionsen som jag ska sätta i nästa vecka. :)

Sen träning, fullt upp som vanligt! 


Dålig bloggardag

Blev inte mycket till bloggande idag, kände att jag ville ha den avstängd under kvällen så nu blir det till att stänga av den igen. :)
Men återkommer mer imorgon.

Kram och Godnatt

Gnälla på bloggen?

Jag och Jimmy kommunicerar inte längre, bättre att skriva på sin blogg om man är missnöjd med något så slipper man tjata om det. :) Älskling, kan du köpa mjölk imorgon? Jag gnällde ju på bloggen över Jimmys motionscykel och nu har jag tydligen fått svar på tal, se http://jimmyfuhr.blogg.se/2009/november/var-lagenhet-har-fatt-ytterligare-ett-kok.html
Så visst, jag ska övergå till vårt riktiga kök igen! :)

Idag i skolan fick vi se "vi som överlevde Rågsved". Den var verkligen intressant och väckte mycket tankar och en vilja att hälpa människor som föds in i dåliga förhållanden. Vill ni få en inblick i hur det är att leva i ett problemfyllt område så rekommenderar jag verkligen den. Imorgon ska vi till Vivalla och göra en områdesbeskrivning, har aldrig varit där så det är väl dags.

Förresten, idag är Leija nyklippt, är hon inte världens sötaste?




Snart dags!

Nu börjar det verkligen närma sig premiären av Robinson och det börjar märkas. Reklamen visas titt som tätt på tv och hemsidan börjar ta form, kolla här: http://www.tv4.se/robinson

Det är intressant för mig som inte deltagit i Robinson men ändå får följa allt på nära avstånd eftersom att Jimmy varit med. Jag ser det utifrån ett annat perspektiv än vad Jimmy gör och även från ett annat perspektiv än vad tv-tittarna kommer göra. Manmärker av att vissa av deltagarna känns väldigt mån om att få uppmärksamhet, kanske mest dom som åkt ut tidigt, vad vet jag? Man märker även av en viss oro för vad som kommer hända och hur deltagarnas liv kommer ändras när programmet börjar sändas, för det kan man ju inte veta nu.
Är ändå glad att Jimmy har landat i vardagen så pass bra som han gjort, verkar det inte riktigt vara alla som har gjort.

Nej nu är det nedräkning, 11 dagar kvar!



Tränar på

Ännu ett träningspass avklarat, börjar faktiskt kännas riktigt bra. Jag o Alexandra har lagt träningen på en bra nivå utan att sätta för stor press på oss själva som det lätt blir. Nu blir det sallad. :)

Orolig?

Igår fick jag en bok av Jimmy som heter "Bli av med din oro", han tycker att jag oroar mig för mycket hela tiden. Hmm gör jag det? Kanske, borde nog lära mig att ta saker lite som det kommer. Just nu oroar jag mig lite över Robinson och det går ju följdaktligen ut över Jimmy, det är väl därför han har köpt boken antar jag, stackarn. :) Men jag tror att vi alla oroar oss för saker, men det visar sig olika på olika personer, jag pratar gärna om saken jag är orolig för, medans andra kanske stänger känslorna mer inom sig. Ska börja läsa boken nu och när jag läst klart den så ska jag lära er hur man slutar att oroa sig. ;)


Hockey hockey!

Innan jag gick till Dolly så var pappa, jag och Jimmy och kollade på hockey, det var Örebro mot Björklöven, jag och pappa har alltid gått på hocky tillsammans, men mest tittat på Linköping eftersom att vi bodde där. :) Örebro vann tillslut på straffar, spännande spännande. Imorgon börjar en ny kurs i skolan, skönt att vara klar med den förra, den sög!!
Nu blir det tv:n.

Sov gott, :)


dolly

Nu är jag hemma hos Dolly, vi ska kolla på sista avsnittet på ensam mamma söker. Förra gången jag var här hade hon bakat äppelpaj och nu har hon gjort kladdkaka, haha min egen feeder!

Hemma igen

Då var man hemma efter en trevlig kväll på öster med Sebbe och Petra, var faktiskt första gången som jag gjorde potatisgratäng, men den blev underbart god. :) Imorgon är det fars dag, glöm inte bort att visa uppskattning till era pappor!



två veckor kvar!!

Nu sitter jag hemma hos mamma o pappa, om ganska exakt två veckor sitter vi o väntar på att första robinsonavsnittet ska börja. Shit, man börjar bli riktigt nervös! Vi ska ha robinsonfest hemma hos oss med släkt o vänner, skönt att kolla med dom också. Man märker att det börjar närma sig, dom börjar få ordning på tv 4:s robinsonsida, det börjar bli mer o mer reklam på tv osv. Exciting!!

Olika åsikter

Ikväll har Adis, Marie och Razwan varit här. Vi kollade på Idol och sen på filmen Milk, den handlade om en man som funnits på riktigt och kämpade politiskt för homosexuellas rättigheter. Denna film ledda oss in på en himla massa diskussioner, om jämlikhet och politiska system t.ex. Jag har ganska mycket åsikter om saker, när man diskuterar är det dock bra att ha belägg för det man säger och tycker, tror att jag ska läsa på lite om dom områderna som jag har åsikter om. Har väldigt mycket åsikter om jämlikhet, jag tycker att det är bra med könsroller, men INTE med orättvisor, det är två helt olika saker, men herrarna här ikväll tyckte inte att det finna några orättvisor i samhället. haha det är väl därför orättvisorna fortfarande existerar.

Jaja nu är klockan mycket och ska upp och jobba imorgon så det är väl dags att gå och lägga sig. :)

Godnatt på er!


jobb, träning, pyssel

Idag har det varit fullt upp, jobb på Boom, iväg till gymet och nu håller vi på och nu är det pysseltime, ni får se vad det är när det är klart sen. :)

Sälen

Igår träffade vi på morfar på Ica, han har en andelsstuga i sälen, vilket betyder att han har den ett visst antal veckor varje år. Han erbjöd oss att åka dit några dagar med dom i vinter och det vill vi verkligen. Jag älskar att åka till sälen, det är så mysigt. Vi brukat vara där minst en gång varje år och hoppas att vi kommer iväg i år igen. :) man blir ju särskilt sugen nu när det är snö ute.


Vinter

Idag faller den första snön över Örebro, härligt. :) Får mig att längta till jul, våra grannar har redan satt upp julstjärnor. :)  Jag älskar verkligen julen, jag förknippar den med så mycket bra saker, umgås med familj och släkt, köpa julklappar, dricka glögg och äta julmat. Det är liksom en härligt känsla. Har även så mycket mysiga minnen från när man var liten och firade jul, allt var så spännande med jultomten osv, det vill jag föra vidare till mina framtida barn.
Tycker synd om dom som aldrig får den där känslan, dom missar någon!


Myskväll igen

Ikväll blev Alexandras och min myskväll utökad med två stycken, Fredrik och Dolly. :) Vi blev bjudna på mat hos Fredrik och drack årets första glögg, som jag såklart lyckades spilla på min ljusa tröja, bra Jonna.
Imorgon är jag faktiskt helt ledig, känns underbart, ska bara göra vad som faller mig in.

Sov gott alla vänner!


svininfluensan

Jaha nu är det typ bara 60% som säger att dom ska vaccinera sig. Det stör mig lite, varför INTE vaccinera sig?? Fattar inte? Det är 7000 personer i europa som dött av influensan men ingen som dött av vaccinet. Det är som att det pågår någon slags propaganda mot att inte vaccinera sig. Ni som inte ska vaccinera er, varför ska ni inte göra det?

Ny möbel

Vi har skaffat oss en ny möbel hos oss som tidigare bott nere i förådet, nämligen en motionscykel. Jimmy tycker att den ska bo mitt på vårat vardagsrumsgolv, där den så fint står, kanske kan vi strunta i att köpa en fotölj som vi tänk så får man sitta på den istället.
Börjar ana att Jimmy tycker att den kan stå där mitt på golvet hela tiden istället för att ställa tillbaka den i extrarummet där den ska stå, han kör ju varje kväll så då kan den stå där, kanske kan vi sluta bädda också för den ska ju ändå sovas i sen och dammsuga är ju också egentligen ganska onödigt?

Ställ in cykeln älskling!!


Robinsonreklam

Godmorgon!

 Igår såg jag och Jimmy Robinsonreklamen för första gången, den var häftig, fast kort, är nog mest för att väcka folks intresse liksom. Nu börjar premiären komma allt närmare, bara ett par veckor kvar, känns sjukt spännande! :)

Nu skola

Love

Underbara träning!

Nu känner jag verkligen att jag är tillbaka med träningen, känns så himla bra. Allt i livet blir verkligen bättre när man får in några pass i veckan, det är som terapi för mig. Dock har jag och Alexandra bestämt oss för att lägga om vår träning och göra den lite mer lågintensiv. Förut var vi mycket på spinning och ute och sprang osv, men nu blir det gym och promenader i massor.
Grymt skönt känns det. Nu kör vi!


Vardagslyx

Nu har jag nyss varit och färgat ögonbryn och fransar hos Ayla. Det är Petras kompis som precis är färdigutbildad hudterapeut, hon är så grymt duktig, blir alltid nöjd när jag har varit där. Eftersom jag är student lever jag ju på en ganska stram budget, men jag tycker att det är viktigt att unna sig att gå iväg på sånna här saker ibland, just att bara få ligga och koppla av och bli ompysslad.


Fina va?


Studentliv

Jahopp, då var man hemma för dagen, det är tufft med studentliv. ;) Tror att det kommer kännas jobbigt att börja ett heltidsjobb när man är van att plugga för det är inte ett jättehögt tempo, inte på mitt program iaf, grymt skönt!

Nu blir det lite städning, matlagning och sen träning, gym och sen gå efter, har hört att det ska vara bra?
Ha en bra dag, blås inte bort! (hatar när det blåser)




Jäkla element

Fan vad trött jag är på vårt element i sovrummet, det susar så man blir tokig, det är inget lågt litet ljud utan det låter verkligen högt. jag har luftat elementet men det hjälpte inte det minsta. Det är ändå en ny lägenhet det här och det ska inte låta såhär mycket!!! Idag ska jag ringa Riksbyggen och gnälla och hoppas att dom kan göra något. Jag ska väl inte behöva ha öronproppar för att kunna sova???

Sosse?

Såg precis ett repotage från socialdemokraternas kongress, usch, ser bara ett gäng bakåtsträvare när jag tittar på dom. Deras nya grej inför valet är ju "jobb", det är det väl ingen som kan tro på? Nu är det ju snart val, jag vet vad jag ska rösta på och inte kommer det bli dom! Jag pluggar ju till socionom, ibland känns det som man valt, eller som att man nästan inte hör hemma på utbildningen för att den är så vänstervridning, viss kurslitteratur skulle Mona sahlin kunnat skriva. :)

Idag blir det en skön söndag, men lite plugg och lite mys. Skriver mer senare.

Kram på er


från mobilen!

Nu skriver jag mitt första inlägg från mobilen och om ni kan läsa det här så funkade det tydligen. :-) Fan vad skönt det känns att inte vara ute och festa, är rätt trött på det för tillfället faktiskt. Nej nu det blir en bok och sen sova.. Godnatt på er!

RSS 2.0