Nöjd?

Haha kollade precis på mitt förra inlägg och bilden där, vad nöjd jag ser ut. :) Det var jag också!

Vilken man!

Var ju som sagt på Finrummet idag och kollade hur det gick för dom när Ernst var där och det gick alldeles utmärkt. :) Ernst stod där och pratade med sina kvinnliga beundrare (dom var många) och såg ut att trivas bra! Jag fick också tillfälle at prata lite med honom över en bit smörgåstårta, vilken man! Han är verkligen precis så som man tror att han ska vara, väldigt mysig, är ju lite bekant med hans son Sebbe och honom talade han sig varm om. Så nu har han en till beundrare. :)



Dumt beslut

När jag och Jimmy flyttade till den här lägenheten för ett och ett halv år sen ungefär så köpte vi nya soffor. Vi köpte vita soffor trots att alla rådde oss att inte göra det med tanke på att dom lätt blir smutsiga osv.. Men självklart lyssnade vi inte på dom utan vi köpte två dyra vita soffor.

Nu ser dom för jävliga ut, det är vinfläckar, Jimmys tatueringsbläck, smuts efter Leija, smuts på kanterna efter mitt hårvax. Så nu ska vi köpa nya soffa. Jaja nu har vi iaf provar att ha vita soffor och vet att vi inte vill ha det igen, en erfarenhet rikare! :)


Godmorgon!

Ojoj vaknade precis, brukar aldrig sova längre än till 10 vanligtvis, men skönt att få sova ut ordentligt. :)

Igår var vi ju på bio och såg This is it, jag tycker att den var jättebra, satt dock med en klump i magen hela filmen, man visste ju att han skulle dö snart. :( Hans låtar är verkligen helt fantastiska.

Nu om en timma kommer Ernst till Finrummet, ska dit och kolla hur det går och hjälpa till lite.

Kram


Trotsar!!

Den 18:e händer det, då ska jag till Olivers osätta i extensions. Haha var nog bara Petra och Karro som tyckte att jag skulle göra det så jag lyssnar på dom! Alexandra det är ju lätt för dig att säga att jag inte ska som har typ europas tjockaste hår! :)

Nu ska jag snart till pizzaplaneten och äta innan bion, det var Alexandra som ville äta där av någon underlig anledning, skulle vara gott med lite vin men det finns det ju inte där, haha men det blir säkert bra. :)

Rapporter om kvällen senare, ska lära mig hur man bloggar från mobilen, då jävlar kommer det bli många inlägg.

ha en bra kväll!





Ernst

Idag hjälper jag mamma på Finrummet. Imorgon kommer det en kändis hit, nämligen Ernst Kirchsteiger, han har ju en kollektion med inredningsgrejer som han säljer här, jättefina grejer med lite julkänsla tycker jag. Så mellan 12-14 så får ni komma hit och köpa en signerad julklapp. :)



Ikväll ska jag på bio och se This is it, ska bli spännande, men har en liten klump i magen, lite obehagligt att han dog så kort efter att dom filmade det.
 
Now back to work!


snällhet

Idag när jag höll på och gick med en massa kartonger fram och tillbaka till Boomerangs soprum så erbjöd sig en tjej som jag mötte att hjälpa mig, hon såg väl hur jag slet med dom där jävla kartongerna. Jag hade aldrig träffat henne förut men ändå erbjöd hon sig. Sånt händer inte så ofta, man är mest instängd i sitt och hjälper dom man känner. Men från och med nu ska jag bli mer hjälpsam och snäll jag också, hon fick mig på bra humör och imorgon ska jag göra någon annan på bra humör!

Familjekär

Idag vaknade jag med en känsla av att jag vill vara med mina nära och kära. Jag sa till Jimmy när han gick upp att jag skulle vilja att vi kunde vara lediga tillsammans idag och ha en lugn och skön dag tillsammans men det går ju inte såklart, man hinner träffa varandra så lite i veckorna, man jobbar och pluggar och sen tränar eller något och så hinner man bara ses ett par timmar hemma innan det är sovdags. Sen hinner jag inte träffa min mamma, pappa och syster så mycket som jag vill heller, ska nog åka dit en sväng efter jobbet idag, för vad är viktigare än att umgås med sina nära och kära?





Tjejer

Ha jag hade ju verkligen rätt om ICA-reklamen, jag sa ju att han praktikanten såg elak ut och det är han ju! Jaja nog om det. :) Ikväll har Alexandra varit här, vi har som tradition att en gång varje vecka äta något och kolla på Greys, det är så jäkla skönt att bara ligga där i soffan och kolla på tv och typ inte prata, haha. Vi tränade innan också, nu ska fläsket bort! Känner mig lycklig just nu, livet känns bra på alla plan, inte alltid man känner så, så jag njuter av känslan! :)




Köldskada

Varje gång jag blir antingen varm eller kall så blir min näsa väldigt röd, det är ju inte så hett kanske, det beror på att jag har nån typ av köldskada i näsan sen jag var på svenska rallyt för några år sedan och vi var ute i typ -20 grader. Så nu när jag sitter och småfryser så är min näsa jättekall och röd! Hur ska jag bli av med det här? Kan man få läkarhjälp?


SPA

Jag är så sugen på att åka till Selma Spa, var där förra året med Jimmy, var så underbart härligt och avslappnande, vi gick runt med morgonrock hela dagarna. När vi skulle gå upp och äta frukost sa Jimmy att han tyckte att vi skulle sätta på oss morgonrockarna över badkläderna så vi kunde gå direkt till poolen. Jag ville inte det först för att jag tänkte att alla andra säkert skulle ha vanliga kläder på sig, men Jimmy sa att alla har morgonrock på sig till frukost där. Så vi gick ner i morgonrockarna, och mycket riktigt, det vara BARA vi som hade morgonrockar på oss och blev utstirrade i frukostmatsalen, PINSAMT! Så där satt jag i morgonrock med en hårig kille liksom, nice.


Träningen är igång!

Idag var jag och Alexandra iväg och tränade, det gick sådär, har inte gymat på en månad typ och orkade inte alls med så mycket som jag brukar plus att jag kände mig helt svimfärdig efter passet, men det känns såå skönt att vara igång iaf. Men sjutton vad godissugen jag är, kanske får gå ner och köpa lite frukt eller något..


matlåda?

Idag är startar mitt och Jimmys nya matliv!
 Innan jag åkte till skolan nu så skrev jag en matlista för veckan, jag skrev även en lista på vad som behöver inhandlas på Willis nu när jag slutat. Vi brukar ju handla från dag till dag på Coop som är typ den dyraste matbutiken i stan, nu är det slut på det! Nu blir det matlådor varje dag istället för att äta lunch på stan. Nu blir det Willis istället för coop. Vi har ju bestämt oss för sånt här tidigare, men nu tänker jag inte ge mig. Man kan göra så mycket roligare saker för dom pengarna.
Sitter i skolan och är faktiskt rätt laddad för träningen sen. Lyfta lite lättare vikter för att komma igång igen ska faktiskt bli kul. :)

Våra bästa år

Idag fick jag sovmorgon för första gången på några dagar, vet ni vad det första jag tänker på när jag inte börjar förens mitt på dagen? Jga tänker att YES nu hinner jag se Våra bästa år innan jag åker. Haha det är ju pinsamt men jag tycker faktiskt att den serien är bra, jag kan inte sluta titta och om man missar några avsnitt så gör det ju inget, det har ju typ inte hänt något nytt ändå när man väl kan titta. Så om 3 min börjar det, wiiii! :) Någon mer som ser Våra bästa år? :)





Träning

Nej nu jävlar ska jag ta tag i träningen igen, imorgon, då börjar jag! Nu har jag skrivit det här i bloggen så nu måste jag ju göra det också! Gym imorgon, combat på onsdag, så får det börja!


Barnvakt

Adis har två barn som heter Ida och Dennis, dom är 10 och 8 år. Idag fick jag tillfälle att umgås lite med dom för det är ju höstlov i skolan. Vi var och fikade och sen var vi och såg filmen Upp på bio, den var riktigt mysig faktiskt. :)

Älskar att sitta och prata med dom för dom säger så kloka och bra saker. Sen är det alltid roligt att höra deras syn på saker. Dennis berättade att dom pratat om Hitler i skolan så jag frågade om han visste något om andra världskriget, det han visste var att dom åkte i ubåtar, inte alla som vet det! :)

Dom är verkligen så underbart fina barn!


Star wars

Just nu sitter det fyra killar killar i min soffa och kollar på Star wars, förstår inte vad som är så bra med dom filmerna, försöker ge dom en chans men tappar intresset direkt, force hot och force dit, booooring!!!

Paljetter?

När Karro var på besök från london så sa hon att alla där har saker med paljetter och eftersom att jag är så lättpåverkad så har jag nu köpt en paljettmössa och ett paljetthårband. Är inte säker på att jag passar i det.. Vad tycker ni? Vad ska man ha till?

Karro, har jag dom rätt nu?


Utekväll

Igår var det dags för utekväll med jobbet, först var det stallyktan och god mat och sedan gick vi vidare till Ritz. Var första gången jag var där och det var verkligen ett coolt stället, verkligen inte som något annat i Örebro. Dock tycker jag tat dom saknar den där sista fingertoppskänslan, t.ex kom det fram personal och tjatade när vi satt vid ett vipbord som var reseverat åt oss och frågade vem som skulle betala champangen och om vi hade reseverat bordet osv.. Haha vi kan inte ha sett ut som att vi hörde hemma där eller vad höll dom på med?

Det var iaf en väldigt rolig kväll! Idag blir det betydligt lugnare med lite fika med Alexandra och senare film.. Måste nog få in lite plugg också.

Ciaooo



Framtidsplaner

Jag och Jimmy är sugna på at flytta till Nice, min familj har ju hus och allt där, det skulle bara vara att köpa ett par flygbiljetter, fan vad härligt det skulle vara, det behöver ju inte vara så länge, men något år iaf. Jag har bott i örebro och Linköping och trivts bra i båda städer, men man lever ju bara en gång, något annat måste man väl göra också?? Guide i Nice? Eller kanske en franskakurs? Hmm gäller ju bara att göra det också så det inte bara blir en massa snack. Eller kanske bor vi kvar här och lever våra svensonsliv tills vi dör? Fast det är väl inget fel med det heller.. Men Nice vore helt klart nice.




Jobb

Då ska man snart ta sig iväg till Boomerang, kom och köp en dunjacka om ni inte har, dom är asnice! :) Jag och Pernilla får stå ut med varanda hela dagen för ikväll ska vi från Boomerang först ut och äta och sen till ritz, har aldrig varit där så ska bli kul att testa! Ses vi där?

IDOL

Jahopp då var Idol slut för den här veckan. Hur kunde Eddie bli en av dom som hängde lös?? Han är ju asbra, jag, Jimmy, mamma och Razwan var inte alls nöjda med det. Jag fattar inte hur folk röstar, samma sak på melodifestivalen, dom som jag tycker är bra går det aldrig bra för! Rabi hängde ju inte löst, folk tycker alltså att han är bättre än Eddie, skandal.
Imorgon blir det jobb hela dagen, kul kul!


Mys med älskling

Efter att gjort klart skolbestyren för dagen så åkte jag och Leija ut till Karlslund och gick på en härlig höstpromenad. Jag blir så varm i kroppen när jag är med henne, allt med henne är så äkta, allt från när hon blir superglad när man kommer hem till när hon morrar för att man inte ska ta hennes ben, hon är som mitt barn!

Ikväll är det dags för Idol, återkommer med kommentarer om det senare. :)


Snart Robinson!!

Nu är det exakta fyra veckor kvar tills Jimmy får åka till sthlm och de det första avsnittet, vi andra får snällt vänta tills på lördag. :) Jag skulle kunna skriva många inlägg om Robinson för att det är en så stor del av livet just nu, eller ja, stor del av Jimmys liv så det blir ju det för mig också då.
 Känns lite skumt att från att vara en del hela hans liv så är det en stor bit som jag inte varit med och uppplevt och en massor människor som jag inte har träffat, men när avsnitten börjar visas får jag ju iaf se en del av det, även om det förmodligen är svårt att visa genom tv hur det känns att vara där. Men men ska bli gryyymt kul iaf när det börjar sändas! Borde inte reklamen börja visas snart?


Extensions?

Jag är lite sugen på att sätta i extensions. Har haft det en gång tidigare, var inte superförtjust men har hört att det finns ett nytt sätt nu. Jimmy tycker inte att jag ska göra det, han säger att det känns som Karlskoga 96.
Messade honom förut och frågade vad han tyckte.

 Jonna: Tycker du att jag ska sätta in extensions?

 Jimmy: Nej för helvete!

Han vill inte att jag ska tatuera mig heller, han vill att jag ska vara en fin oförstörd flicka.
Marie tyckte inte heller att jag ska göra det. Men jag tror att jag trotsar dom båda och gör det ändå, vill alltså inte göra det så mycket längre, mest bara få håret lite tjockare. Vad tycker ni?

Hittade en gammal bild när jag hade extensions förra gången. Haha Fredrik är på hugget!


Utbränd?

Nu sitter jag i skolan och grupparbetar, sen ska jag jobba. Och imorgon måste jag plugga ännu mer. Det är mycket för mig det här, får akta mig så jag inte blir utbränd.
Nejdå, livet som student och extrajobbare på Boomerang är faktiskt väldigt skönt. Skulle inte vilja byta med Jimmy som går upp vid sju varje morgon!

Fegis

Idag var jag och Marie och fikade. Vi beställde chailatte, men den var inte alls god, smakade typ bara varm mjölk. Både jag och Marie var väldigt missnöjda så Marie gick och klagade och istället fick vi två vanliga kaffe latte. Jag gör aldrig sånt där utan jag bara finner mig i saker, möjligtvis skulle jag kunna säga att den inte var så god om dom frågade men vanligtvis går jag och är bitter istället för att säga vad jag tycker när jag inte är nöjd. Det är verkligen ingen bra egenskap, jag vill också vara som Marie. det är ju så man kommer framåt och får saker här i livet, man måste våga ta för sig, nu fick vi ju två latte istället, nej skärpning Jonna!


NJOY

Det blir träning idag, combat, måste verkligen röra på mig, känner mig som en fläbbis. Men känner mig inte ens sugen på att åka iväg, en av anledningarna till att jag tränar på njoy var ju att det ligger så nära och lättillgängligt mitt i stan, men nu har dom bytt lokaler, så det ligger typ dubbelt så långt från mig. Dessutom tycker jag att dom har dålig kundservice. Vill byta gym tror jag, men vad  finns det?? Inget. Vill inte vara på friskis, tycker inte om instruktörer i röda fula cykelbyxor. Borde öppna ett nytt fräsht gym i stan tycker jag, Alexandra, ska vi öppna ett??
Alexandra är världens bästa träningskompis, hon släpar iväg mig när jag verkligen inte har någon lust och blänger på mig när man inte orkar göra dom där tio sista situpsen, men det är precis det jag behöver.



Komplettering?

Idag blir det plugg för hela slanten, har en komplettering på min komplettering som jag måste göra, ha det är inte alla som har haft det. ;) Jag är en sån som skjuter upp allting, den här uppgiften har jag haft hängande över mig i typ två månader och fortsatt skjuta upp den. Men idag är dagen när det händer. :P Tror jag..


Bio med svärmor

Ikväll var det bio med Jimmys mamma Suss och Jimmys brors flickvän Kajsa som gällde, vi såg bröllopsfotografen, den var asrolig, se den!! :) Suss skrattade högst och mest av alla i salongen, hon skrattar högst och mest i dom flesta sammanhang och det är underbart. :) Kajsa är också så härlig och go som person.

Sedan blev det såklart ett glas vin på olearys, det blir det lätt med de här två damerna. :)


Höstrenovering

Jag skulle behöva en höstrenovering, känner mig inte alls nöjd när jag tittar mig i spegeln just nu. Tror att jag skulle behöva följande:
-bli lite brun
-en ansiktsbehandling
-färga och klippa håret
-färga ögonbrynen
-manikyr och pedikyr
-komma igång med träningen, älskar ju att träna men har inte kunnat på ett tag pga att jag varit småsjuk

Sen skulle jag nog kunna vara ganska nöjd. Vart ska jag börja??


Bloggerska

Nu har jag bloggat en vecka snart, är riktigt roligt faktiskt. :) Särskilt kul är det att läsa era kommentarer till inläggen.
Men vad vill i att jag ska skriva om egentligen? Vad vill ni veta?

Nu skolan, hörs sen!

Tvättar killar?

På alla reklemer som har med tvättning och städning att göra så är det alltid en tjej som är med i reklamen?
Why? Är det bara tjejer som tvättar?

Bussfärd

Idag när jag satt på bussen hem från skolan  så kom det en tjej och satte sig bredvid mig, det var typ jag och två till på hela bussen så jag tyckte att det var så konstigt att hon valde att sätta sig just bredvid mig. Dessutom hade jag väskan på det sätet som jag var tvungen att flytta. Vi var även tvungna att tränga ihop oss för att få plats plus att hon ju fick resa sig när jag skulle av.

Alltså, inte för att det gjorde mig något, tyckte bara att det var skumt.


Draft: Okt. 19, 2009

Fy fasen idag känner jag mig riktigt risig. Har ont i magen och känner mig hängig, skulle bara vilja ligga kvar i sängen och mysa med Leija. Finns det något bättre än att gosa med sin hund? Innan jag hade hund trodde jag aldrig att en hund kunde betyda så mycket för någon, eller jo jag trodde det, men jag kunde inte förstå det. Men nu förstår jag, leija har gjort mig till en bättre människa, låter knäppt, men så är det!




Romantisk?

Hade tänkt träffa min kompis Linn ikväll, men så ringde hennes kille och sa att han hade planerat en överraskning till henne med middag och massage och ville att jag skulle avboka filmkvällen med henne. Så mysigt gjort av honom.
Fick mig att börja tänka på hur viktigt det är med vardagsromantik och att man uppskattar varandra. Vet själv att jag skulle kunna bli myckt bättre på det, Jimmy sa en gång att ju längre man är tillsammans desto viktigare är det att man anstränger i sitt förhållande och bekräftar varandra och visar varandra uppskattning. Gör man inte det så dör förhållandet.

Jag känner att jag vill anstränga mig mer och mer för varje dag som går vad gäller mitt och Jimmys förhållande och jag tror och hoppas att jag kommer känna så ända tills jag är 100 år, då kommer vi få ett bra liv! :)

Årets sista utefika?

Ibland är det härligt att bara få sitta still en stund med en kaffe i solen och njuta av livet.


Skitföräldrar

Fasen vad trött jag är på föräldrar som inte kan hålla reda på sina barn. Jobbar ju i ett par olika butiker och då och då kommer det in föräldrar med deras små barn som springer runt överallt, i skyltfönster, bakom kassan. Ojoj vad gullig det är tycker föräldrarna och skrattar. Oj där välte lilla Lisa ner en vas och oj där åkte bordet med kläder ner, men det är ju också bara gulligt.

Jaja nu snart fest, men vuxna som springer runt överallt istället. :)
Ha en härlig lördagkväll alla, kanske ses vi ute i vimlet?


Tatueringsdags

Idag åkte jag och Sandra hem till min syrras pojkvän Sebbe. Han skulle nämligen tatuera henne, ett litet hjärta på handleden blev det, asfint! :)
Sebbe är grym på att tatuera,det blir skitbra, man kan få tid snabbt och han tar inte alls lika mycket betalt som på en studio. Ryktet i stan sprider sig och nu har han tatuerat många många. Förutom Sandra han har öven tatuerat ett kors på Jimmy och även han blev supernöjd.
Säg till mig om ni är intresserade, kan verkligen rekommendera honom!


                    

Reunion

Idag kom äntligen dagen när jag Karro som bor i London och Sandra som bor i Umeå kom hem för att överraska Alexandra som fyller år i helgen. :) Snacka om att hon blev förvånad när hon och jag skulle ta en kaffe och så kom dom andra två också. Så imorgon blir det till att fira Alexandra ordentligt, middag här först och sen strömpis. :)


 

Är verkligen underbart att ha dom hemma, då inser man hur mycket man saknar dom.


RobinsonJimmy

För ungefär tre veckor sen kom min sambo hem efter att varit en av deltagatna i årets inspelning av Robinson, den här gången var dom i karibien.
Har sakta men säkert börjat inse vad det innebär förutom att han kommer vara med på tv, kommer det även bli en hel del rykten och skitsnack. Satt och surfade runt lite och hittade redan diverse olika åsikter, bl.a var det någon som tyckte att han såg tråkig ut och någon som sa att han skulle åka ut först därför att han såg så klen ut. Haha tråkig, det är det sista han är och klen? Har dom inga ögon att se med? :)

När programet börjar sändas kommer det väl säkert bli ännu värre.
Jag är i vilket fall som helst stolt över honom och övertygad om att när programmet sänds kommer de mesta av folks åsikter om honom vara positiva!

Elak människa med down syndrom

Igår såg jag ICAs nya reklam, ni vet den där en kille med down syndrom ska vara praktikant. Tänke direkt att oj, nu kommer det bli liv på folk, och mycket riktigt, slog upp tidningen idag och ser en stor artikel om hur förkastligt det är av ICA. Haha det är så roligt hur folk orkar bry sig och bli upprörda, herregud, man måste väl kunna skämta om saker? Är det bättre att stänga in dom någonstans och låtsat som att dom inte finns och sitta och gråta över hur synd det är om dom? Det är det väl ingen som mår bättre av? Tror säkert att dom med Down syndrom tycker att det är roligt.

Undrar hur nästa reklam kommer bli, jag tycker att han ser lite elak ut, tror att han kommer vara riktigt otrevlig.

Nu åter till Gudfadern, sov gott!


Äntligen skaffat blogg!

Nu har jag gjort som alla andra och skaffat blogg. :) I den här bloggen tänker jag dela med mig av mitt liv, tankar och åsikter.

För er som inte känner mig så heter jag Jonna och är 23 år. Jag bor tillsammans med min sambo Jimmy i cetrala iÖrebo. Jag pluggar till socionom och ska så småning om bli psykoterapeut.
Det får räcka med info om mig för ett inlägg, vill ni veta mer får ni fortsätta besöka min blogg. ;)

Nu blir det fika, hörs ikväll.


Byee

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0